Beheer


Zorgeloos verhuren met maximaal rendement?

020-Makelaars regelt het. Bij verhuur komt veel kijken. Rond het sluiten van de huurovereenkomst, maar ook tijdens de verhuur. Dat brengt niet alleen risico’s met zich mee, het kost u ook veel tijd, geld en soms zelfs nachtrust. Die zorg nemen wij graag uit handen.
 
U kunt bij ons terecht voor:

 
Betrouwbare huurders
Wij helpen u met het vinden, selecteren én screenen van huurders. Daarmee kunt u veel problemen voorkomen.
 
Waterdichte huurcontracten
Opgesteld door topjuristen en altijd afgestemd op de actuele wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat u geen enkel risico loopt.
 
Financiële zekerheid
Wij kunnen de complete financiële afwikkeling voor u verzorgen.
 
24-uurs onderhoudsdienst
Waterleiding gesprongen of raam kapot? Wij lossen het voor u op. Schadeherstel, preventie en onderhoud: u hebt er geen omkijken naar.
 
HULP bij mutaties
Bij opzegging helpen wij u graag aan nieuwe huurders. Ook regelen wij alle bijbehorende financiële, juridische en administratieve zaken.
 
Een hele zorg minder!
 
Verhuur levert veel op áls u het goed regelt
Verhuur is een aantrekkelijke belegging. Het zorgt voor maandelijkse inkomsten en u kunt het pand later weer met winst verkopen. Een positief scenario dat u alleen bereikt als u de juiste maatregelen treft.
 
Zorg uitbesteden en risico’s uitsluiten
Huurders die niet betalen, niet goed voor uw pand zorgen, zich bezig­houden met illegale zaken of een achterdeurtje in uw contract vinden, kunnen uw gunstige perspectieven teniet doen. Ook beheer is een dagelijkse zorg. Als uw makelaar kunnen wij u helpen. Dat scheelt u tijd en geld, en het vergroot uw kans op een aanzienlijk rendement.
 
Een tevreden huurder blijft langer en betaalt beter
Onze dienstverlening zal óók uw huurder tevreden stellen. Want wij zorgen ervoor dat alle zaken snel en goed zijn geregeld, dat er een vast en bereikbaar aanspreekpunt is en dat calamiteiten direct worden opgelost. En dat betaalt zich terug in de vorm van loyaliteit. Dat betekent betere zorg voor uw pand, langere bezetting en snellere betaling.
 
Profiteer van de expertise van specialisten
Wij werken samen met Qii. Qii biedt alle expertise, diensten en tools die wij nodig hebben om verhuur eenvoudig, snel en veilig voor u te regelen. Mét medewerking van gerenommeerde specialisten als Legal Matters (juridische zaken), Confia en Yardi (financieel beheer) en Multiherstel (technisch beheer). Dat geeft u maximale zekerheid.
 

Housing partner IN Amsterdam