Over ons

Amsterdam is een fantastische stad. Prachtig om in te wonen en werken. Het is dan ook niet gek dat de woningmarkt behoorlijk onder druk staat. Dit zorgt ervoor dat er soms belangrijke beslissingen onder extreme (tijds)druk moeten worden genomen. Een verkeerde keuze kan vervolgens enorme financiële gevolgen hebben. Goede begeleiding in dit 'spel met grote belangen' is cruciaal geworden.

020-Makelaars begeleidt haar klanten (sinds 2001) bij het taxeren, aankopen, verkopen, verhuren en/of beheer van woningen. Wij vinden dat de grootste aan- of verkoopbeslissing in je leven de aandacht moet krijgen die het verdient. Het belang en doel van onze klant staat daarom altijd voorop. Onze omgang en communicatie is open en eerlijk. We maken met elkaar de juiste keuzes. In jouw belang, zodat je net dat streepje voor hebt op de rest. Zo zijn we: samen aan zet

Frits Meerhoff, oprichter 020-Makelaars
WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

> Kwaliteit en kennis
Wij zijn lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) en van de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft ons toegang tot een enorme database van prijsreferenties waardoor we samen inzicht hebben in realistische en actuele data. Het lidmaatschap is daarnaast ook een informeel keurmerk voor betrouwbaarheid en duurzame ervaring.
 
> Strakke presentatie
Om de woningen die wij verkopen zo goed mogelijk voor de dag te brengen maken we ruim gebruik van zoveel mogelijk digitale middelen: een heldere Funda pagina, professionele fotografie (w.o. 360-graden foto’s), 2D & 3D plattegronden, social kanalen en video-presentaties van de woning én omgeving.
 
> Volledige transparantie
Al onze klanten krijgen via het online klantendossier 24/7 inzicht in onze begeleiding. Zo kun je altijd zien wat wij voor je gedaan hebben.

 
Kantoor Vestiging 020-Makelaars & Taxateurs

020-Makelaars & Taxateurs

AMSTERDAM

Spaces Vijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam
+31 20 620 20 20
KvK nummer: 56647638
BTW nummer: NL001774121B57

Routeplanner

Route van naar Spaces Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam